POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal implică multă responsabilitate și îți mulțumim pentru încredere. Te asigurăm că protecția datelor tale este o sarcină foarte importantă pentru noi.

Colectăm și procesam datele tale personale în conformitate cu Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal. (GDPR)

Datele cu caracter personal sunt orice informații care pot duce la identificarea unei anumite persoane, cum ar fi numele, adresa de email, domiciliul, precum și date biometrice, medicale, CNP etc.

Termenul Consimțământ folosit în acest document înseamnă manifestarea voinței libere, specifice, informate și lipsită de ambiguitate prin care îți exprimi neechivoc acordul ca datele tale cu caracter personal să fie procesate în conformitate cu aceasta politică de confidențialitate.

Identitatea companiei:

Acest website este proprietatea Asociației Community powered by DLOT, cu sediul în Cluj-Napoca, România, înregistratâ în Registrul Național al Asociațiilor și Fundațiilor la Ministerul Justiției, cod de identificare fiscală 42622580

CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTĂM ȘI SCOPUL ÎN CARE LE PRELUCRAM:

1. Informații pe care ni le oferi atunci când ne contactezi

Colectăm numele, adresa de email și orice altă informație ne oferi prin intermediul mijlocului de comunicare pe care îl alegi.

Folosim aceste date doar pentru a-ți răspunde la solicitare. Informațiile pe care ni le furnizezi vor fi împărtășite angajaților companiei și furnizorilor de servicii în măsura în care este necesar pentru administrarea sistemelor noastre și/sau pentru a satisface solicitarea ta.

2. Informații pe care ni le oferi atunci când faci o donație

În cazul în care faci o donație prin transfer bancar colectăm Nume si IBAN.

Folosim aceste informații doar pentru a ne conforma legislației fiscale din România.

În cazul în care faci o donație cu cardul de credit, prin intermediul site-ului nostru, datele plații sunt procesate de către furnizorul de servicii de plata online.

Nu colectam informații cu privire la tipul cardului, numarul acestuia, datele de expirare, codul CVV, parole sau alte informații sensibile introduse în momentul realizarii plații. Informațiile cardului tău sunt transmise procesorului de plăți sub forma criptată.
Colectăm însă numele tău pentru a ține evidența contabilă a încasarilor Asociației și pentru a ne conforma legislației fiscale în vigoare.

3. Informații pe care le colectam atunci când te înscri ca voluntar

În cazul în care te înscri ca voluntar, colectăm informații personale precum nume, adresa email, telefon, datele cărții de identitate și alte informații necesare realizării contractului de voluntariat. Aceste informații sunt împărtășite în cadrul departamentelor de resurse umane și contabilitate și vor fi pastrate conform legislației în vigoare.

4. Informații pe care le procesăm atunci când colectăm formularele 230 în vederea depunerii acestora la sediile ANAF

Pentru întocmirea documentului prin ”Cererea privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5 % din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii, Formularul 230”:

• Nume și prenume,
  • Inițiala tatălui,
  • CNP,
  • Adresa locativă / de corespondență
  • Telefon,
  • Adresa de e-mail,
  • Semnătură.

Pentru întocmirea borderoului pentru depunerea la ANAF CLUJ, pentru contribuabil și în numele acestuia, a ”Cererii privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5 % din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii, Formularul 230” și a documentului de împuternicire semnat de dvs.:

• Nume și prenume,
  • CNP,
  • Localitatea de reședință.
5. Informații colectate pasiv

Când accesezi site-ul nostru, colectăm în mod automat informații precum: adresa de IP, tipul și versiunea browserului, paginile site-ului pe care le vizitezi precum și timpul petrecut pe site-ul nostru.

De asemenea, colectăm informații prin intermediul site-urilor de socializare pe care le utilizezi pentru a accesa Site-ul nostru, în funcție de permisiunile pe care le-ai setat.

Folosim aceste date pentru a monitoriza performanța site-ului nostru și a îmbunătăți experiența pe care ți-o oferim atunci când ne vizitezi.

6. Informații pe care le colectăm atunci când te înscri la un eveniment

Pentru a avea o listă clară a numărului de participanți la evenimente precum și pentru a avea o situație cu cei mai activi voluntari, în eventualitatea premierii acestora sau verificării îndeplinirii condițiilor pentru aderarea membrilor asociați. Nu desfășurăm campanii de email marketing.

• nume și prenume,
  • adresa de email.

Acestea sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul tău la accesarea site-ului sau în urma acțiunilor efectuate în site, după caz. De exemplu limba selectată.

Folosim Google Analytics pentru analiza comportamentului utilizatorului.

Pentru mai multe informații te rugăm să accesezi Politica de confidențialitate Google Analytics.

SCHIMBUL DE DATE

Transmitem datele tale furnizorului de servicii de contabilitate sau departamentului de resurse umane în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale și a celor cu privire la legislatia muncii.

Folosim serviciile PayLike pentru procesarea donațiilor online.
Când inițiezi o plată prin intermediul site-ului nostru, procesatorul colectează informații despre instrumentul tău de plată, de ex. detaliile cardului de plată. Scopul procesării este de a efectua donația pe care ai inițiat-o.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal a celor de la PayLike o găsești aici.

Datele pe care ni le furnizezi prin completarea formularului 230 sunt comunicate către sediul ANAF căruia îi aparții.
Putem divulga informațiile dvs. Personale oricăruia dintre angajații noștri desemnați în baza Deciziei Consiliului Director, să depună la ANAF CLUJ ”Cererea privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5 % din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii, Formularul 230”.

Folosim Mailchimp pentru colectarea datelor în cazul înscrierii la evenimente. Află mai multe despre Politica de confidențialitate Mailchimp aici.

În cazul in care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorităti publice.
Totodata, putem divulga datele tale în cazul în care acestea sunt solicitate de către autoritățile legii.

LINKURI CĂTRE ALTE WEBSITE-URI

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri care nu sunt administrate de către noi. Îți recomandăm să citești cu atenție Politica de Confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitezi. Nu avem control și nu ne asumăm răspunderea pentru conținutul, politicile și practicile terților.

TRANSFERUL DATELOR

Datele tale pot fi transferate și stocate pe computere din afara regiunii sau țării, în care legile privind protecția datelor pot diferi de cele din jurisdicția ta.
Prin furnizarea informațiilor tale personale îți oferi consimțământul cu privire la modul în care datele tale sunt procesate și asupra acestei Politici de Confidențialitate a datelor.

SECURITATEA DATELOR

Utilizăm securitatea corespunzatoare pe baza tipului și a gradului de confidențialitate a datelor care sunt stocate. Ca în cazul oricarui sistem bazat pe internet, există întotdeauna riscul de acces neautorizat.

Nu suntem responsabili pentru vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi Paylike. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.3 și 3-D secure

Formularele de informare a persoanei vizate și de exprimare a acordului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal se stochează la sediul Asociației COMMUNITY POWERED BY DLOT o perioadă de 3 ani de la data efectuării / obținerii acestora, după care, se distrug.

Borderoul pentru depunerea la ANAF CLUJ, a ”Cererii privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5 % din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii, Formularul 230” se stochează la sediul Asociației COMMUNITY POWERED BY DLOT timp de 5 ani, după care se distrug.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE CU CARACTER PERSONAL

În cazul în care ai facut o donație prin transfer bancar sau prin intermediul serviciului de plați online, păstrăm datele tale, în format fizic sau electronic, conform legislației în vigoare, pentru a ne îndeplini obligațiile fiscale.
În cazul în care ne-ai contactat păstrăm datele tale până la finalizarea solicitării.
Datele furnizate vor fi păstrate de către asociație pe o perioadă nedeterminată. Poți oricând să îți retragi acordul de procesare al datelor tale și să soliciți ștergea acestora din baza noastră de date prin intermediul unui mail la adresa juridic@asociatiacommunity.ro.

DREPTURILE TALE

Pentru a accesa, corecta, modifica sau șterge datele cu caracter personal te rugăm să ne contactezi la adresa de email juridic@asociatiacommunity.ro Vom răspunde solicitării tale în termen de maxim 30 zile. Va fi nevoie să îți verificăm identitatea înainte de a-ți oferi control asupra datelor.

Conform regulamentului general privind protecția datelor, ai o serie de drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personal.

• Dreptul de a fi informat cu privire la tipul de date pe care le colectăm și scopul procesării acestora.
  • Dreptul de a avea acces la datele tale.
  • Dreptul de a rectifica datele.
  • Dreptul de a șterge datele tale atunci când scopul colectării acestora a fost îndeplinit.
  • Dreptul de a te opune procesării datelor tale.
  • Dreptul de a îți retrage consimțământul cu privire la procesarea datelor tale.
  • Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în cazul în care ți-au fost încălcate drepturile.

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele tale cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale.
În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care te rugăm să verifici periodic conținutul acesteia.

CONTACTEAZĂ-NE

Pentru orice informații legate de această Politică de Confiențialitate te rugăm să ne contactezi la adresa juridic@asociatiacommunity.ro
Prin utilizarea site-ului nostru declari că ai citit și ai înțeles această Politică de confidențialitate a datelor cu caracter personal și îți exprimi acordul cu privire la felul în care colectăm și procesam datele cu caracter personal.